werkzaamheden

Exclusieve badkamers. Nieuwbouw, verbouw, renovatie

Installatie

Voor het compleet installeren van uw badkamer en toilet in uw casco woning of bestaande woning, tevens voor het verleggen van de leidingen in voorbereiding voordat de badkamer werkzaamheden beginnen.

Verbouwing

Voor verbouwingen van badkamers van niet constructieve aard waarin zijn opgenomen, timmerwerk, loodgieterswerk, elektrawerk, tegelwerk en stukadoorswerk.

Renovatie

Voor complete renovatie van uw badkamer, verwijderen en vernieuwen van tegels, stukwerk, plafond en vloer. Vernieuwen van de waterleidingen, afvoer en de elektra.

Nieuw huis aan het bouwen?

Badkamer installatie

Betrek je binnenkort een nieuwbouwwoning en wil je daar de perfecte maatwerk badkamer in plaatsen die helemaal aan jullie persoonlijke wensen voldoet? Bij het ontwerpen van jullie exclusieve badkamer hecht ik veel waarde aan zowel vorm als functie. Met de indeling van de badkamer is de basis gelegd en kunnen we kijken naar materiaal, sanitair en wandafwerking. Ook sfeerbepalende elementen, zoals verlichting, komen in de ontwerpfase aan bod. Met oog voor detail stel ik jullie complete badkamer samen. Door iedere unieke keuze die jullie maken, vanuit persoonlijke voorkeuren, ontstaat er een stijl die jullie persoonlijkheid weerspiegeld. Ik  garandeer jullie een exclusief en persoonlijk ontwerp. Er zijn natuurlijk nog een aantal andere goede redenen om te kiezen voor badkamer nieuwbouw:

Inspiratie & advies, wij brengen het bij jullie thuis

Samen jullie droom creëren?

baden in luxe, maar je dromen waar

Badkamer renovatie

Van Vugt Bouwrealisatie is gespecialiseerd in badkamer renovaties. Van kleine tot grote badkamers en van inloopdouches tot complete badkamers. Voor complete renovatie van uw badkamer, verwijderen en vernieuwen van tegels, stukwerk, plafond en vloer. Vernieuwen van de waterleidingen, afvoer en de elektra. Wij zorgen voor een nieuwe badkamer die helemaal aan jullie wensen en behoeften voldoet. Zo creëren we samen jullie droom, rekening houdend met het budget en stijl. Een aantal andere goede redenen om te kiezen voor badkamer renovatie:

Het gemak van een advies aan huis

Een nieuwe badkamer samenstellen, gewoon vanuit je eigen woonkamer. Van Vugt Bouwrealisatie brengt de showroom bij je thuis! Vraag een thuisadvies aan en ontdek de mogelijkheden van ons!

Badkamer tot in elk detail verbouwen

Badkamer verbouwing

Heb je genoeg van je oude badkamer en wil je je badkamer verbouwen tot een heerlijke, moderne, luxe en comfortabele badkamer waarmee je weer vele jaren vooruit kunt? Een verbouwing van een badlamer van niet constructieve aard waarin zijn opgenomen, timmerwerk, loodgieterswerk, elektrawerk, tegelwerk en stukadoorswerk. Laten we samen kijken wat de mogelijkheden zijn zodat ik een goed advies kan afgeven zodat jullie droom realiteit wordt. Een aantal andere goede redenen om te kiezen voor badkamer verbouwing:

Op zoek naar inspiratie?

Realisaties & Inspiratie

Hieronder kun je kijken naar de meest recente projecten die we gerealiseerd hebben.

klant reviews

Tevreden klanten!

CONTACT

Wat is je vraag?